Haber

5.03.2025 19:46:06

Gastronomi akademisyenlerinin buluşma noktası olan III. Culinary Forum

Gastronomi akademisyenlerinin buluşma noktası olan III. Culinary Forum “Global Exchange For Culinary Minds”  26-27 Şubat 2025 tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan Hotel Antalya’da gerçekleştirilmiştir. Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan Bozan 23-28 Şubat 2025 tarihleri arasında gastronomi eğitimi üzerine bilgi alışverişi gerçekleştirilmek adına katılmıştır.  Bu etkinlik süresince Türkiye’nin ilk ekşi maya çalıştayı “buğday çemberi” “AI & Gastronomi Deneyim Alanı, “Yeni Nesil Pişirme Teknolojileri Deneyim Alanı, CULINARYFORUM 2025 Xperience gibi etkinliklerde sektöre değer katan gastronomi akademisyenleri turizm ve ağırlama sektörünün yatırımcıları, otel ve restoranların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B direktörleri, satın alma müdürleri, şefleri, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçileri ve sektöre değer katan bir çok ismi bir araya getiren bu organizasyonda yer almıştır.
 


Bilgi

Okunma Sayısı: 27
Eklenme Tarihi: 5.03.2025 19:46:06
Güncelleme Tarihi: 5.03.2025 19:48:23

Paylaş