Haber

30.10.2025 16:43:50

Food Point ve Turfood Horeca Fuarlarına Katılım Sağlandı

Bursa Fuar Merkezi’nde 23–25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Food Point ve Turfood Horeca fuarlarına, Meslek Yüksekokulumuz adına Müdür Yardımcısı ile Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Fatih Yıldırım ve Aşçılık Programı Başkanı Erdoğan Bozan katılım sağlamıştır.

Hocalarımız fuar kapsamında sektörün öncü firmalarıyla iş birliği olanakları üzerine istişarelerde bulunmuş, Aşçılık Programı öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerine katkı sağlayacak yeni temaslar gerçekleştirmiştir.

Katkı ve emeklerinden dolayı değerli hocalarımıza teşekkür ederiz.



Bilgi

Okunma Sayısı: 34
Eklenme Tarihi: 30.10.2025 16:43:50
Güncelleme Tarihi: 30.10.2025 16:44:33

Paylaş