Haber

19.12.2025 17:52:03

Aşçılık Programı Öğrencilerinden BESAŞ’a Teknik Gezi

Aşçılık Programı tarafından, Öğr. Gör. Fatih Yıldırım koordinesinde Bursa Ekmek ve Besin San. Tic. AŞ (BESAŞ)’ye teknik gezi düzenlendi. Gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında öğrenciler, endüstriyel üretim süreçlerini yerinde gözlemleme imkânı buldu.

Gezi sırasında BESAŞ yetkilileri tarafından ekmek ve unlu mamullerin üretim aşamaları, kalite kontrol süreçleri, hijyen standartları ve gıda güvenliği uygulamalarına ilişkin detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler, teorik derslerde edindikleri bilgileri uygulamalı olarak pekiştirme fırsatı elde etti.

Teknik gezinin, öğrencilerin mesleki farkındalıklarının artırılmasına, sektörel bilgi ve deneyim kazanmalarına önemli katkı sağladığı ifade edildi. Program kapsamında gerçekleştirilen bu tür uygulamalı faaliyetlerin, öğrencilerin kariyer planlamalarına da olumlu katkı sunduğu vurgulandı.



Bilgi

Okunma Sayısı: 54
Eklenme Tarihi: 19.12.2025 17:52:03
Güncelleme Tarihi: 19.12.2025 17:52:07

Paylaş