15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde Bursa genelinde 13-14-15 Temmuz tarihleri arasında çok sayıda etkinlik düzenlenecek. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) de gerçekleştireceği organizasyonlar ile darbe kalkışmasında hayatını kaybeden şehitleri anacak.

BUÜ, 14 Temmuz Salı (BUGÜN) günü iki önemli program organize edecek. Programların ilki BUÜ Veteriner Fakültesi tarafından personel ve öğrencinin katılacağı fidan dikme etkinliği olacak. Dekanlık binası çevresinde düzenlenecek programa Üniversite Yönetimi de katılacak.

İkinci etkinlik BUÜ İlahiyat Fakültesi'nde olacak. Fakülte Yönetimi'nin organize edeceği Milli İrade, İnanç ve Değer konulu panelde alanında uzman isimler 15 Temmuz darbesini her yönüyle ele alacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kent genelinde 15 Temmuz Çarşamba günü de devam edecek.

Haber Tarihi : [14-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : [1.850]