9. ULUSLARARASI YENİ TİYATRO EMEK VE BAŞARI ÖDÜLLERİ
 9. ULUSLARARASI YENİ TİYATRO EMEK VE  BAŞARI ÖDÜLLERİ

B.U.Ü. AKADEMİSYENE ULUSLARARASI TİYATRO ÖDÜLÜ Metnini Bursa Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Başkanı Doç.Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ün yazdığı “VASATİ DÖRT KİŞİ” adlı tiyatro oyunu 9.ULUSLARARASI YENİ TİYATRO DERGİSİ EMEK VE BAŞARI ÖDÜLÜ’ne layık görüldü. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu 39;nda Burhan AKÇİN yönetmenliğinde sahnelenen oyunda Tunç Toker, Onur Serimer, Numan Ertuğrul Uzunsoy ve Durmuş Çetin rol alıyor. 25 Mayısta İzmit Sanat Akademisi sahnesinde prömiyerini gerçekleştiren VASATİ DÖRT KİŞİ adlı tiyatro oyunu alanında uzman ve akademisyenlerden oluşan jüri değerlendirmesi sonucu 9.ULUSLARARASI YENİ TİYATRO DERGİSİ EMEK VE BAŞARI ÖDÜLÜ’ne layık görüldü. 13 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle “VASATİ DÖRT KİŞİ” adlı tiyatro oyunun ekibine ödülleri takdim edildi.

Haber Tarihi : [16-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.380]