Öğretim Elemanları Karma Sergisi 2022

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları sergi açılışı 22.03.2022 tarihinde resim bölümü öğretim elemanlarından Doç. Gülser Aktan, Doç. Nuri Yavuz, Doç. Tolga Şenol, Araş. Gör. Barış Gençler ile Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Hatice Aksu, Öğr. Gör. Ebru Karahan Dalbaş, Öğr. Gör. Şennur Atalay Varol ve Öğr. Gör. Münevver Gürevin’in eserleriyle katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmalarını Doç. Gülser Aktan ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Aksu’nun yaptığı sergide tuval üzerine akrilik boya, lavi, kolaj ve foreks üzerine foreks teknikleriyle üretilmiş resim ile ebru, tarama, tonlama, noktalama teknikleriyle üretilmiş tezhip, minyatür ve ebrunun yer aldığı toplam 33 eser sergilenmektedir. Geniş bir yelpazeye yayılmış ifade biçimiyle zengin içeriğe sahip eserlerden oluşan sergi 01.04.2022 tarihine kadar Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde izlenime açık olacaktır.

Haber Tarihi : [28-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.324]