İŞ HAYATINDA 50 YIL KUTLAMASI BELGESEL GÖSTERİMİ

Bursa Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ün senaryo tasarımını gerçekleştirdiği ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan’ın hayatını anlatan “Bir Başarı Hikayesi” isimli belgeselin gösterimi Okan Üniversitesi Akfırat Kampüsü Bekir Okan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan’ın iş yaşamındaki 50. Yılı kutlamaları dolayısıyla düzenlenen gecede belgesel gösteriminin ardından Dünyaca ünlü piyanist besteci Fazıl Say bir piyano resitali sundu. Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkan vekili Sayın Binali YILDIRIM ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’nun gönderdikleri videolu kutlama mesajları ile katıldıkları gecede gösterimi yapılan ve öğretim üyemiz Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ün senaryo tasarımını gerçekleştirdiği belgesel büyük beğeni kazandı.

Haber Tarihi : [30-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [2.228]