Haber

9.04.2025 20:33:25

YÜKSEKOKULUMUZUN TÜBİTAK 2209-A BAŞARISI

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK’ın akademik danışmanlığında hazırlanan bir öğrenci projesi destek almaya hak kazanmıştır.

“Pirinç Protein Konsentratı ve Kırmızı Pancar Tozu ile Zenginleştirilmiş Vegan Makarnanın Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje, öğrencilerimiz Saliha UĞUR ve Yağmur ATEŞ tarafından gerçekleştirilecektir.
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıda bu başarıya katkı sunan öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
 



Bilgi

Okunma Sayısı: 99
Eklenme Tarihi: 9.04.2025 20:33:25
Güncelleme Tarihi: 18.04.2025 10:31:25

Paylaş