ASIM KOCABIYIK UNUTULMADI!
 ASIM KOCABIYIK UNUTULMADI!

        Uludağ Üniversitesi  Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Gemlik Denizcilik Topluluğu koordinasyonunda hazırlamış olduğu Asım Kocabıyık Bilim, Kültür ve Sanat Haftası tamamlandı.  Asım Kocabıyık bilim, sanat ve kültürle anıldı. 

        ‘’Geleceğe Yelken Aç ‘’ sloganı  ile başladıkları haftada ilk gün Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim Klavuz, Prof. Dr Abdurrahim  Korukçu ve Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yahya Işık ile açılış konuşması yapılıp ardından Ulaştırma Alt Yapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Sayın Ünal Baylan ile ‘’2023 Türk Denizciliğinin Gelecek Vizyonu’’ ,  Kaptan Ayşe Aslı Başak ile ‘’ Denizde Kadın’’ konusuyla ilk gün tamamlandı.

İkinci gün Bazı Şeyler Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Can Dalkılıç ile ‘’Profesyonel İş Yaşantısı ile Sanatın Buluşması’’,  Kaptan Barış Yıldız, MKM Lashing Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Erkan Ayrım ile ‘’Lashing ve Gözetim Hakkında ‘’ , Pasific Euraisa İş Geliştirme Yöneticisi Ildızhan Türe ve Pasific Euraisa Lojistik Müdürü Alper Taylan ile ‘’Kuşak-Yol konseptinde Demiryolu Fırsatları’’, Borusan Liman Operasyonları Grup Müdürü Kazım Keskin  ‘’ Liman Operasyonları’’ ile  gün tamamlandı. Üçüncü gün Bursa Gemport Limanı Operasyon Şefi  Onur Aslan  ‘’Pandeminin Liman Operasyonlarına Etkisi’’, Network Founder Daff Lojistik Key Account Manager  Sinan Yöndem ‘’Lojistikte Mizah’’ ile gün tamamlanmış oldu. Dördüncü gün İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı  Sayın Prof. Dr. Soner Esmer  ‘’ Kuşak-Yol Projesinin  Türk Limanları İçin Önemi’’, TÜRKON Line CEO Danışmanı  Cem Taş ‘’Armatörlük ile İlgi Merak Edilenler’’, Steamer Gemi Kiralama Eğitim/Danışmanı Shipbroker  Tülin Şendur ile ‘’Gemi Brokerliği’’ ile gün tamamlanmış oldu. Beşinci gün Borusan Quartet Efdal Altun ‘’Borusan Holding Katkılarıyla Komedi Tadında Müzikli Bir Gece’’,  Kaan Aşk, Çağla Özmen, Enes Ceylan, Burak Uğurlu ile ‘’Mezunlarımızın Anlatımıyla Sektör’’ ile hem gün hem de hafta sonlanmış oldu.

        Gemlik Denizcilik Topluluğu Tüm konuklarına en içten Teşekkürlerini iletirken Uludağ Üniversitesi Denizcilik Topluluğu Temsilcisi Ahmet Faruk Yıldırım ve ekibinin bir mesajı var. "Bu haftayı  başarılı ve dolu dolu geçirmek ilk hedefimizdi bunu başardığımıza inanıyoruz bilginin ışığında hız kesmeden devam etmek bizlerin görevi sözlerimize ve haftamıza  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün o eşsiz sözüyle son vermek isteriz ‘’ Eğitimdir ki , bir ulusu ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır ya da tutsaklığa ve düşkünlüğe sürükler.’’ Gemlik MYO denizcilik topluluğu olarak hedefimiz hem kendi eğitimimiz hem de gelecek nesilin eğitimi için özgür, bağımsız ve şanlı bir toplum olmaktır."

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Oca-2021]

Haber Görüntüleme : [1.661]