"Mükemmellikte 5 Yıldız" Belgesi Meslek Yüksekokulumuzun

Gemlik Asım Kocabıyık MYO olarak 2009 yılından bu yana; Kararlılık Belgesi,  Jüri Teşvik Ödülü, 3 yıldız yetkinlik belgesi,  Bursa Kalite Başarı Ödülü,  4 Yıldız Yetkinlik Belgesi ve Bursa Kalite Büyük Ödülü'nü alarak  sürdürdüğümüz kalite yolculuğumuzda, 24. Ulusal Kalite Kongresinde aldığımız  “Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi” ile bu başarılarımıza bir yenisini daha ekledik!

18 Kasım 2015 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Kurucu Müdürümüz Prof.Dr. Abdurrahim KORUKÇU, Müdürümüz Prof.Dr. Cumhur AYDINALP ile Yüksekokulumuz akademik ve idari çalışanlarının da katılımı ile gerçekleştirilen törende, “Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi” Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Eray ALPER’e takdim edilmiştir.

Ulusal platformda elde etmiş olduğumuz bu başarı Gemlik Asım Kocabıyık MYO’nun tanınırlığı ve olumlu kurumsal imajının sürdürülebilirliği açısından önemli bir kilometre taşı olmuştur. Alınan bu belge, 2016 yılında başvuracağımız Türkiye Mükemmellik Ödülü süreci açısından; kararlılık, sürdürülebilirlik, sürekli iyileşme ve gelişme gibi konularda olumlu bir algı oluşturmuştur.

2009 yılından bu yana, kararlılıkla mükemmelliğe ilerleyişimiz bir Meslek Yüksekokulu olarak Türkiye’de ilk olup, diğer eğitim kurumlarına da bu anlamda örnek olarak gösterilmektedir. İyi bir Stratejik Planlama ve Süreç Yönetimi çerçevesinde gerçekleştireceğimiz faaliyetlerimiz ve projelerimiz, öğrencilerimizin fark oluşturacak nitelikte olmasını sağlayacaktır. Bu durum gerek aday öğrencilerin bizi tercih etmesi gerekse mezun öğrencilerimizin iş dünyası tarafından tercih edilmesi açısından önemli bir faktördür.  Ancak bu sayede ‘Eğitimde Sürüdürülebilir Kalite’den bahsedilebilir.

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Şub-2016]

Haber Görüntüleme : [915]