Dikey Geçiş Semineri

Gemlik Denizcilik Topluluğu ve Zeytin Topluluğu’nun organize ettiği Dikey Geçiş Sınavı Bilgilendirme Semineri Gemlik Asım Kocabıyık MYO’da gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere Amerikan Kültür Derneği Gemlik Temsilcisi Erhan KAYA ve İntibak Yayınları Genel Koordinatörü ve YÖK DGS Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Caner BAHÇECİ katıldı.

Caner Bahçeci tarafından Dikey Geçiş Sınavı’nın içeriğine yönelik teorik bilgiler sunuldu. Sunum da Gemlik Asım Kocabıyık MYO’da bulunan bölümlerde eğitim alan öğrencilerin eğitimlerini tamamladıktan sonra hangi lisans programlarını tercih edebilecekleri hakkında bilgi verildi. Sınavın içeriği, kaç soru olduğu ve puan hesaplamasının nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi veren Bahçeci Dikey Geçiş Sınavı’na ilişkin öğrencilerden gelen soruları yanıtladığı seminer bir saatten fazla sürdü. Öğrenciler DGS kontenjanlarının az olduğunu daha da arttırılması gerektiğini aktardılar.

Haber Tarihi : [31-Tem-2017]

Haber Görüntüleme : [723]