Erkan AYRIM Denizcilik Öğrencileri İle “Kariyer Limanı” Seminerlerinde Buluştu
 Erkan AYRIM Denizcilik Öğrencileri İle “Kariyer Limanı” Seminerlerinde Buluştu

Uludağ Üniversitesi Gemlik Denizcilik Topluluğu’nun Kariyer Limanı Seminerlerine bu hafta Gemlik Lions Kulübünden Arif Akçıllar ve Esma Deniz Zsobrak’ın desteği ile Link Inspection Expertise Services Firmasından Sayın Erkan Ayrım katıldı. . Erkan Ayrım firmanın Gemlik Bölgesi yönetici olup seminerde Konteyner Tipleri, Konteyner Özellikleri ve Lashing-Unlashing Hizmetleri ile ilgili öğrencilere sunum yaptı.   

Seminer, Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Zeki Şimşek’in açılış konuşması ile başladı. Seminere Gemlik Denizcilik Topluluğu Danışmanı Öğr.Gör. E. Murat TACAR, Öğr. Gör. İbrahim SAPMAZ, Öğr. Gör. Yusuf SARIKAYA, Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri katıldı. Sobrak "gençlerimiz ülkemizin belkemiğidir. Onlara iş hayatında edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri aktarmalıyız, onları desteklemeliyiz ki ileride o belkemiği eğilmesin, hep dik dursun Gemlik Lions Kulubu olarak Gemlik Asim Kocabıyık MYO’ya eğitim ve kişisel gelişim konularında desteklerimiz devam edecektir” diye belirtti. 

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Seminer salonunda yapılan seminere, Link Inspection Expertise Services Firmasından Sayın Erkan Ayrım’ın katılımı ile düzenlendi. ‘’Gemlik Asım Kocabıyık MYO Öğrencilerine sektör hakkında bilgilerini paylaştı.

Erkan Ayrım;

•             Konteyner Çeşitleri,

•             Lashing yapılmasının önemi ve temel amacı,

•             Sevkiyat sırasında yapılan Lashing örnekleri üzerine bilgi verdi.

Seminere katılan Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı mezunları; Necati Özüaydın, Ömer Faruk Aslan, Sedat Budak ve Hakan Okkalı kendi kariyerleri ve çalıştığı firmalar hakkında bilgiler vererek yaptıkları işlerden bahsettiler.                                                 

Ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtsız bırakmayan Sayın Ayrım, müsait bir zamanda öğrenciler ile birlikte Lashing-Unlashing’i yakından görmeleri için davette bulundu. Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Zeki Şimşek öğrencilerden gelecek öneriler ile sosyal, kültürel ve bilimsel birçok etkinlik yapacaklarını konuyla ilgili Gemlik Halkından ve sektörden destek beklediklerini dile getirdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [937]