Kariyer Limanı Seminerleri Başladı

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Seminer salonunda 20 Şubat 2017 Pazartesi günü Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri için Kariyer Limanı Seminerlerine devam ediyor. Konuşmacı olarak seminere; Bosphorus Gemi Acenteciliği Bursa Şube Müdürü Özkan Sungur ve Borusan Limanı Satış Departman bölümünden Niyazi Yurdatapan öğrencilere Eğitim hayatı, İş Tecrübeleri, Denizcilik sektörünün avantajı ve dezavantajlarını, iş imkanlarını, konteyner taşımacılığı sektörü ve kendilerinin yaşamış olduğu deneyimler hakkında bilgi verdiler. ‘’Gemi Acenteciliği’’ hizmetleri ve tecrübelerini anlatarak keyifli bir konuşma süresi geçirdi. Bunun yanı sıra öğrencilerin sorularını cevapladılar. Seminere Gemlik Denizcilik Toğluluğu Danışmanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR ve Öğr. Gör. İbrahim SAPMAZ ile Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri katıldı. Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Zeki Şimşek bu ve benzeri seminerlerin bu yıl çok sık yapılacağını ifade etti.

Haber Tarihi : [23-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [1.060]