Mükemmellik yolculuğunda Türkiye "Büyük" Ödülü Meslek Yüksekokulumuzun
 Mükemmellik yolculuğunda Türkiye

Gemlik Asım Kocabıyık MYO kalite yolculuğu basamaklarındaki 2016 yılı hedefini “EFQM Türkiye Mükemmelik Büyük Ödülü”nü kazanarak gerçekleştirdi. 16 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Hilton BosphorusConvention Center’da Kalder tarafından organize edilen 25. Ulusal Kalite Kongresi ve Ödül Töreni’nde Türkiye Kalite Mükemmelik Ödülü’nü kazanan ilk Meslek Yüksekokulu Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu oldu.

“Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü” KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket EMİNOĞLU PİLAVCItarafından Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf ULCAY, UÜ Gemlik Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof.Dr. Cumhur AYDINALP ve Borusan Kocabıyık Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof.Dr. Abdurrahim KORUKÇU ‘ya verildi.

Pilavcı açıklamasında “Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin iş dünyasında ayrıcalıklı ve prestijli bir konuma sahip olduğunu ve mükemmellik yolculuğuna çıkan firma ve kurumların geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir paya sahip olduğunu” söylerken,Prof.Dr. Yusuf ULCAY ise “Uludağ Üniversitesi’nin her anlamda kalkınması için çalışmalara devam ettiklerini,kalite kavramını sadece merkez kampüs ile sınırlı bırakmayacaklarını, Üniversitemize bağlı tüm meslek yüksekokullarında da aynı anlayış ile hareket ettiklerini, Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulunun elde ettiği başarının bu anlayışın bir sonucu olduğu ” açıklamasının ardından emeği geçen tüm ekip arkadaşlarını kutladı.

Prof.Dr. Cumhur AYDINALP bu başarının arkasında özverili ve yoğun bir ekip çalışması olduğunu vurgularken; Prof.Dr. Abdurrahim KORUKÇU ise “Gemlik Asım Kocabıyık MYO’nun bundan sonraki hedefinin Avrupa Mükemmellik Ödüleri sürecine de dahil olmak” olacağını belirtti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Kas-2016]

Haber Görüntüleme : [1.198]