Kampüste 19 Mayıs Kutlandı

Gemlik Denizcilik Topluluğu ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri organize edildi. İlk etkinlik olarak KGK üyesi Ramada by Wyndham Gemlik Operasyon Müdürü Selme UYAR ve GGK üyesi Makine Mühendisi Profesyonel Proje Yöneticisi/ PMP Mahmut BAŞ, gerçekleşen Girişimcilik ve Problem Çözme Konulu panelde öğrencilerle buluştu.Panele Gemlik Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve GTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencileri katıldı. İkinci etkinlik olarak kano sürüşü ile sportif ve eğlenceli zamanlar geçirildi. Son etkinlik olarak Üç2bir grubu solisti ve gitaristi ile canlı müzik ve yemek eşliğinde gerçekleşti. Canlı müzikle birlikte öğrenciler ve katılımcılar dans ederek eğlenceli dakikalar yaşadı. Desteklerinden dolayı Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kuruluna ve katılım gösteren herkese teşekkürler.

Haber Tarihi : [21-May-2022]

Haber Görüntüleme : [675]