Bahçe Tarımı 2. sınıf öğrencilerinin May Tohumculuk firmasına teknik gezi ziyareti

18 Mayıs 2022 tarihinde  Prof. Dr. Serap KIRMIZI'nın Tohumculuk Tekniği dersi kapsamında May Tohumculuk firmasının Bursa'daki merkez tesislerine teknik gezi ziyareti gerçekleşti.  Sebze, tarla bitkileri ve endüstriyel bitki türlerinde Türkiye’nin önde gelen tohum ıslahçısı ve üreticisi olan MAY Tohumculuğa düzenlenen Teknik gezi kapsamında ilgili departman müdürleri tarafından tesisin, tohum işleme süreçleri ve  makineleri, ilaçlama,  paketleme, kalite ve tohum laboratuvarı departmanları ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilerimize firmada staj ve istihdam olanakları hakkında  bilgiler de verildi.

Haber Tarihi : [20-May-2022]

Haber Görüntüleme : [807]