Personelin Gelişimi Projesi Tamamlandı

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu’nda akademik ve idari personelin kişisel gelişiminin sağlanması ve uygulanmakta olan EFQM Mükemmellik Modeli’ne katkı sağlaması amacı ile BEBKA 2014 yılı Teknik Destek Projeleri kapsamında “Gemlik Asım Kocabıyık MYO İdari ve Akademik Personelin Gelişimi” projesi 13-28.11.2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Yüksekokulumuzda görev yapan idari ve akademik personel olarak; “Etkin Yöneticilik ve Liderlik”, “Hedeflerle Yönetim ve Süreç Yaklaşımı”, “Toplantı Yönetimi ve Sunuş Teknikleri”, “Problem Çözme Teknikleri” ile “Motivasyon ve Stres Yönetimi” konularında sekiz günde toplam 64 saatlik eğitim alındı.

Eğitim programının son günü tüm personelin katılımı ile gerçekleşen kapanış toplantısında eğitimlerin etkinliği ve kazanımları ile ilgili değerlendirme yapılarak proje sonlandırıldı.

Haber Tarihi : [14-Eyl-2015]

Haber Görüntüleme : [842]