Öğrenci - İşveren Buluşmamız Gerçekleşti

25 Mart 2016 tarihinde Yüksekokulumuzda İşveren - Öğrenci buluşması gerçekleşti.

İki farklı kuşağın gözüyle iş hayatının anlatıldığı buluşmada BORÇELİK Akademi, Simge Teknoloji, Yalın Yazılım ve Gemlik kent Konseyinden misafirlerimiz  öğrencilere sektörün çalışan adaylarından beklentilerini anlattılar.

Etkinlikte, “öncelikle işini sevmek ve sahiplenmek”, “kişisel hedeflerin eğitimin başında koyulması” ve “ iş dünyasında liderlik vasıflarının geliştirilmesi” gibi konular ön plana çıkartılarak, öğrencilerin çalışma hayatına hazırlanırken kullanabilecekleri  ip uçları paylaşıldı.

Simge Teknoloji  ile Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı arasında imzalanmış olan protokol çerçevesinde “ Hazır Yemek Sistemleri” dersi kapsamında düzenlenen “ Temel FoodsoftEğitimi”ni başarı ile tamamlayan Gıda Teknolojisi öğrencilerine de sertifikaları Simge Teknoloji LTD.ŞTİ genel Müdürü İbrahim KAYMAK tarafından verildi.

Haber Tarihi : [11-Nis-2016]

Haber Görüntüleme : [1.010]