2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimizi Çevrimiçi Gerçekleştirdik

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi çevrimiçi olarak gerçekleştirdik

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Işık, kurucu müdürümüz Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Borusan Yerleşke Koordinatörü Serdar Özkaleli, Gemlik Ticaret ev Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve mezun öğrencilerimizin katıldığı tören 30.06.2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Yüksekokul müdürümüz tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, okul birincisi Deniz ve Liman İşletmeciliği programından Ahmet Faruk Yıldırım, Mezun öğrenciler adına konuştu. Törene katılan konuklarımız da konuşmalarında mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’da mezun öğrencilerimize gönderdiği video mesaj ile mezuniyet törenimizde öğrencilerimize başarı dileklerini iletti.

Törende eski mezunlarımızın gönderdiği video mesajlar da yeni mezun öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Mezuniyet törenimiz Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Işık’ın dilek ve temennileri ile sona erdi.

Mezuniyet Töreni Video Linki: https://drive.google.com/file/d/19WloTphgWbIaI60-nboC87IdJOgl1v8f/view?usp=sharing

Haber Tarihi : [06-Tem-2021]

Haber Görüntüleme : [1.518]