Tarım Ekonomisi_2021

Bahar Bardakçı/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Bahar Bardakçı, Organik Yumurtalar ve Tavuk Eti Tüketimi Analizi: Bursa Örneği konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Şule TURHAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Chakan Ali/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Chakan Ali, Batı Trakya Bölgesinde İyi Tarım Uygulamaları ile Kiraz Üreten İşletmelerin Ekonomik Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Tolga TİPİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Emir Ceyhan/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emir Ceyhan, Balıkesir İlinde Süt Sığırcılığı İşletmelerinin Mevcut Yapısı ve Süt Üretim Maliyetleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Şule TURHAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Dilek Uğurlu/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Dilek Uğurlu, Bursa İli Orhaneli İlçesi Kırsalında Yaşayanların Yoksulluk Araştırması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. İsmail Bülent GÜRBÜZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Elçin Nesirov/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Doktora öğrencimiz Elçin Nesirov, Azerbaycan'da Sürdürülebilir Tarım ve Çevre İlişkisi konulu Doktora tezini Doç. Dr. İsmail Bülent GÜRBÜZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Özgecan Kadağan/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Özgecan Kadağan, Gıda Ürünlerinin Ambalajlanmasında Tüketicilerin Satın Alma Kararı: Bursa Örneği konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. İsmail Bülent GÜRBÜZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mehmet Akif Erdoğan/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mehmet Akif Erdoğan, Türkiye'de Şeftali Fiyatlarının Analizi ve Fiyatların Box-Jenkins Yöntemiyle Tahmini konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Şule TURHAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Habibullah Eltaf/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Habibullah Eltaf, Afganistan Halı ve Kilim Dokumacılığı Sektör Analizi: Herat İli Örneği konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sertaç DOKUZLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sebghatullah Yasin/ Ziraat Fakültesi - Tarım Ekonomisi

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sebghatullah Yasin, Afganistan'daki Tarımsal Kooparatiflerin Başarısını Etkileyen Faktörlerin Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sertaç DOKUZLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [05-Nis-2022 09:38]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Nis-2022 09:38]

İçerik Görüntüleme : [638]