Otomotiv Mühendisliği_2021

Halil BİLAL  / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Halil BİLAL , Kaotik Kiril Sürüsü Optimizasyon Yönteminin Geliştirilmesi ve Süspansiyon Parçasının Optimizasyonu konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ferruh ÖZTÜRK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tolgahan BAYRAM/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tolgahan BAYRAM, Araçlar İçin Kafes Çekirdekli Çok Hafif Sandviç Kompozit Malzemelerin 3B Yazıcı Sistemi İle Geliştirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mahmut Esad SEÇKİN / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mahmut Esad SEÇKİN Derin Öğrenme Kullanılarak Trafik Koşullarına Uygun Otonom Araç Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali SÜRMEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ömer BİNGÜL / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ömer BİNGÜL, Fuzzy Logic Based Multi-Objective Optimization of 4X4 In-Wheel Motor Driven Electrical Vehicle konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ahmet YILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sadettin ATAK / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sadettin ATAK, Otomotiv Endüstrisi Sac Şekillendirme Preslerinde Endüstri 4.0 ve Kestirimci Bakım Yöntemleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. M. İhsan KARAMANGİL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mohamed Sheriff JALLOH / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mohamed Sheriff JALLOH, İnsansız Hava Taşıtlarının Yapısal Optimizasyon Yöntemleri İle Optimum Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali Rıza YILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Muhammed Ali KÖKSAL / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Muhammed Ali KÖKSAL, Üç Boyutlu Yazıcı İle Üretilmiş Pedal Piminin Mekanik Dayanımının Üretim Parametrelerine Bağlı Olarak Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ahmet YILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Emre DERELİ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emre DERELİ, Seri Hibrit Elektrikli Bir Binek Aracın Enerji Yönetimi Kontrol Stratejileri Uygulanarak Yakıt Sarfiyatı Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali SÜRMEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bahadır DENER / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Bahadır DENER, Çarpışma Sönümleyici Konstrüksiyonun Yapısal Optimizasyon Yöntemleri Kullanılarak Hafifletilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali Rıza YILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Emre SOYLU / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emre SOYLU, Otomotiv Mühendisliğinde Güvenilirlik Temelli Tasarım Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali Rıza YILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aslıhan HAYIRKUŞ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aslıhan HAYIRKUŞ, Sürekli Elyaf Takviyeli Termoplastik Kompozit Malzeme Esaslı Çok Hafif Sandviç Plakaların Sonlu Elemanlar Analiz Yöntemi ve Deneysel Olarak İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Oğuzhan TAŞ/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Oğuzhan TAŞ, Sandviç Plakaların Şok Yükü Performansları konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

F. Buğra AKSOP / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz F. Buğra AKSOP Taşıt Emisyonlarının Laboratuvar ve Gerçek Sürüş Testleri Kapsamında Karşılaştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali SÜRMEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Harun ANAÇ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Harun ANAÇ, Çift Borulu Pasif Bir Teleskobik Amortisörde Silindir Konfor Kanallarının Amortisör Karakteristiğine Etkisinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Zeliha KAMIŞ KOCABIÇAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bekir Tolga ALTIPARMAK/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Bekir Tolga ALTIPARMAK, Yeni Nesil Kompozit Dış Gövdeli Bir Wankel Motorunun Isıl ve Mekanik Performans Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ali SÜRMEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ahmet İBİŞ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ahmet İBİŞ, Otomobiller İçin Yenilikçi Hava Kanallı Koltuk Tasarımı ve Prototip İmalatı konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Gökhan SEVİLGEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Abdulmecit AYDIN / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Abdulmecit AYDIN, Otomobillerde Camlar Üzerinde Oluşan Buzun Giderilmesinde Menfez Geometrisi, Hava Hızı ve Sıcaklığın Etkisinin Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği Yöntemiyle Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Gökhan SEVİLGEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kazım SULAK/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Kazım SULAK, Taşıt Elemanlarını Form Punta İle Birleştirme ve Optimizasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ferruh ÖZTÜRK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Batuhan DOĞANIŞIK/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Batuhan DOĞANIŞIK, Otomotiv Sektöründe Analiz Bazlı Proses Mühendisliği Uygulamaları konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Abdil KUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gülnur KARANFİL/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gülnur KARANFİL, OBDII Protokollerini Kullanan Bir Arayüz Yazılımı Tasarımı  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Barış ERKUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aylin EKMEKÇİ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aylin EKMEKÇİ, Buji Ateşlemeli Bir Motorun Ateşleme Kontrol Ünitesi Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Barış ERKUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 08:48]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Nis-2022 08:48]

İçerik Görüntüleme : [705]