Endüstri Mühendisliği_2021

İsmail TEPEDAĞ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İsmail TEPEDAĞ, Montajlı Otomotiv Parçalarında Hoşa Gitmeyen Ses Kalitesinin Belirlenmesi İçin Çok Katmanlı Yapay Sinir Ağı Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Erdal EMEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Barış GÜNDÜZ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Barış GÜNDÜZ, Otomotiv Ana Sanayide Eğitim İhtiyaç Analizi Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali Yurdun ORBAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlknur ŞEN / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlknur ŞEN, Kent Ulaşımında Elektrikli tobüslerin Çizelgelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nursel ÖZTÜRK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Orhan SERT / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Orhan SERT, Analitik Ağ Süreci Yöntemi İle Bir Tekstil Firmasında Stok Yöntemi Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Aslı AKSOY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Erdi ŞENER / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Erdi ŞENER, Otonom ve Paylaşımlı Araç Yönetim Sistemi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Fatih ÇAVDUR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yağmur Dila İKİZ / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yağmur Dila İKİZ , Otomobil İmalatında Artırılmış Gerçeklik Gözlüğü Kullanımının Çalışan Üzerindeki Bilişsel Yük Etkisinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Tülin GÜNDÜZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
 

Gözde ESER/ Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gözde ESER, Tahmin Problemleri İçin Regresyon Ağacı ve Komşuluk Tabanlı Yöntemler Geliştirilmesi: Kalıpçılık Sektöründe Bir Uygulama konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Tülin İNKAYA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlayda TABAN / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlayda TABAN, Gaz Türbinli Motor Projeleri İçin Stratejik Kaynak Yönetimi: Tasarım Prosesleri İçin Değer Mühendisliği Yaklaşımı konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali Yurdun ORBAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Ali TÜRK / Mühendislik Fakültesi- Endüstri Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ali TÜRK, Numune Üretimi Atölyesinde İş Zekası Uygulaması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali Yurdun ORBAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 06:46]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [15-Eki-2023 18:36]

İçerik Görüntüleme : [579]