2022-2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Kesin Kayıt Tarihi: 08-09 Eylül 202

KESİN KAYIT EVRAKLARI
1.      Lisansüstü Eğitim Danışman Tercih Formu;
2.      Öğrenci Belgesi; Lisansüstü Eğitim öğrencisi olduğunu gösteren yeni tarihli ve onaylı öğrenci belgesi.
3.      Mezuniyet Belgesi; yüksek lisans programı için Lisans (en az 2.25 olmalı), doktora programı için yüksek lisans Belgesi (en az 2.25 olmalı).
4.      Transkript; En son mezun olduğu ve devam ettiği programda okuduğu dersler ve notların dökümü gösteren onaylı belge. Doktora için lisans ve yüksek lisans transkripti.
5.      Ders İçerikleri; Lisansüstü Eğitiminde okuduğu derslerin onaylı içerikleri.
6.      ALES Sonuç Belgesi: En az 55  puan almış olmak.
7.      Doktora öğrencileri için yabancı dil sonuç belgesi: Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezî yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından en az    55 puan veya ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından bu puan muadili bir puan almış olmak.
8.        Fotoğraf (1 adet vesikalık)
9.    Kimlik fotokopisi (1 adet)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eyl-2022 06:16]