Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi'nin 2024 yılı yeni dönem faaliyetlerine Adalet Bakanlığı-HEGEM Vakfı ortaklığı, İçişleri Bakanlığı desteği ve Üniversitemiz koordinesinde devam edilmekte; bu bağlamda uygulamaya konan, "Yeminli Sosyal Arabuluculuk", "Gençlikle Sosyal Arabuluculuk (Kampüs -Arabuluculuğu)", "Yeminli Şiddet Önleme Formatörlüğü" ve "İnsan Hakları Danışmanlığı" sertifika programları süreci Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma-Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılmış bulunmaktadır Proje ve sertifika faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler sem.anadolu.edu.tr hegemvakfi.org.tr ve danis.org.tr sitelerinden yararlanabilirler.

EEM Bölüm Başkanlığı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular