Laboratuvar derslerine kayıtlı öğrencilerin İSG eğitimi (Başvuru son tarihi: 12.10.2023)

ISG Eğitimi başvurusunun son tarihi 12 Ekim 2023 saat 23.00 tür. Belgesi olmayan öğrencilerin laboratuvarlarda çalışmasına izin verilmeyecektir.

Mühendislik Fakültesi lisans öğrencilerine verilecek olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Sürekli Eğitim Merkezleri (ULUSEM) tarafından verilmektedir. Lisans öğrencileri Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine son katılma tarihi  12 Ekim 2023 Saat 23:00 uzatılmış olup aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden Sürekli Eğitim Merkezi'ne başvurabilirler. Temel iş sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri ücretlidir. Ücret bedeli 75 TL olup, eğitimler 13-23 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

İSG Kanun ve Yönetmeliklerine göre Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi belgesi eksik olan öğrencilerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü laboratuvarlarında çalışmasına izin verilmeyecektir.

Laboratuvar derslerinin aksamaması için, laboratuvar derslerine kayıtlı olan tüm öğrencilerimizin gerekli eğitimlerini tamamlaması ve belgelerini alması zorunludur.

Bağlantı Adresi:  https://ulusem.uludag.edu.tr/egitim/2143/bursa-uludag-universitesiogrencileri-uzaktan-temel-is-sagligi-ve-guvenligi-egitimi-cok-tehlikeli

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Eki-2023 16:18]