Yaz Öğretiminde Mezun Durumunda Olan Ve Fazladan Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Mezun durumunda olan ve yaz öğretiminde fazladan ders almak isteyen öğrenciler, denklik formunda sarı ile işaretlenmiş olan "MEZUN AŞAMASINDA İSE EN FAZLA 2 DERS İLAVE ALABİLİR" bölümüne fazladan almak istedikleri dersleri eklemelidir. Almak istedikleri diğer dersler de aynı denklik formunda bulunmalıdır. Kısaca denklik formunda, öğrencinin yaz öğretiminde almak istediği tüm dersler bulunmalıdır.

Denklik formu yalnızca öğrenci mail adresleri kullanılarak ve yalnızca yazogrelektronik(at)uludag.edu.tr adresine gönderilerek mail atılmalıdır. Mail Başlığı "Mezun Durumunda Yaz Öğretiminde Fazladan Ders" olarak belirtilmelidir.

Diğer mail adreslerine gönderilen ve öğrenci mail adresi kullanılmadan gönderilen (numara@ogr.uludag.edu.tr haricindeki mail adreslerinden gönderilen)  "Mezuniyet Aşamasında Fazladan Alınacak Ders Başvuru Formu" değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bu durumda olan tüm öğrencilerin belirtilen kurallara uyarak formlarını düzenlemesi gerekmektedir.

Form için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular