Stajları Devam Eden Öğrencilerin Dikkatine

Staj yapan öğrencilerimizden, tam kapanma döneminde iş yeri faaliyetlerini yürüten ve stajın devamına izin veren işyerlerinde staj yapanların, istemeleri durumunda stajlarına devam edebilecekleri; stajlarına devam etmek istemeyen ve bu dönemde çalışma faaliyetlerini sonlandıran iş yerlerinde staj yapan öğrencilerimizin, bölümlerine bu durumu bildirmeleri ve bölümlerin de Mühendislik Fakültesi Dekanlığını bilgilendirmesi durumunda, bu öğrencilerin SGK işlemlerinin durdurulacağı bildirilmiştir.

Daha sonraki süreçte ise, tam kapanma döneminde stajına devam edemeyen öğrencilerimizin, tekrar başvuruda bulunmaları ile yapılamayan stajları için SGK işlemleri başlatılacaktır.

Bu süreç içerisinde stajına devam edemeyen öğrencilerin, stajelektronik(at)uludag.edu.tr  e-posta adresi ile staj  komisyonuna bu konuda bilgi vermeleri önemle vurgulanmaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Nis-2021 15:05]