Proje Hazırlık Dersini Almış ve Bitirme Projesi Aşamasında Danışman Değiştirmek İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2015 yılında alınan Bölüm Akademik Kurulu kararı gereği Proje Hazırlık ve Bitirme Projesi dersleri ardışık dersler olup farklı iki dönemde aynı hocanın danışmanlığında yürütülmektedir.Öğrenci Proje Hazırlık dersini bir hocadan aldığında çok geçerli bir mazeret olmadığı sürece Bitirme Projesini başka bir hocadan alamaz.Mühendislik Tasarımı 1 ve 2 farklı hocaların danışmanlığında yürütülebilmektedir.Son beş senedir bu kural hep uygulanmıştır.Proje alım ve onay formuna önceki dönemlerde yapılmış tüm projelerin adı ve danışmanı yazılıp onay için bölüm başkanlığına teslim edilmektedir.Danışman değişikliği yapılmış ve Bölüm başkanı tarafından onaylanmamış projeler geçersiz sayılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Mar-2021 13:44]