Stajını Tamamlayan Öğrencilerin Dikkatine

Stajını tamamlayan öğrencilerin Staj Defterlerini ve Staj Sicil Belgelerini stajın bitiş tarihinden sonra en geç 1 ay içinde stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Peş peşe birden fazla staj yapan öğrenciler, yapılan stajların defterlerini en son stajın bitiş tarihinden sonra en geç 1 ay içinde gönderebilirler.

Staj Defterleri ve Staj Sicil Belgeleri doldurduktan sonra, çıktı alınıp ıslak imzalı halleri taratılacak ve PDF dosyası olarak stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresine gönderilecektir.

Staj ile ilgili tüm işlemler elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin fakültede bulunmasına gerek yoktur. İletişim için stajelektronik(at)uludag.edu.tr adresi kullanılmaktadır. Kişisel e-posta adreslerine gelen mailler cevaplandırılmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Eyl-2020 11:16]