2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Çalışması Dersi Danışman Tercihleri

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Çalışması Dersi Danışman Tercihleri Hakkında Duyuru

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında bu yıl Bitirme Çalışması dersi için danışman tercihlerinin erken yapılması kararlaştırılmıştır. Bu bağlamda 13.05.2024 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar danışman tercih formunu doldurup Arş. Gör. İbrahim EŞİM’e elden ya da mail üzerinden imzalı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

E-mail: ibrahimesim@uludag.edu.tr

- Danışman Tercih Formu İçin Tıklayınız

- Bitirme Çalışması Yönergesi İçin Tıklayınız

Önemli hususlar:

1. En az 5 öğretim üyesi tercih edilmeli
  2. Danışman tercihlerinizde hocaların uzmanlık alanlarına dikkat edilmeli
  3. Tercihleriniz mevcut GANO’nuz dikkate alınarak değerlendirilip, danışman hoca ataması bu duruma göre gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-May-2024 12:13]