MERKEZİ OTOMASYON BİRİMİNE BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİMİ EDİLDİ.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı içinde 26692 dersin otomasyon sisteminde Bologna ders doluluk oranı %99.73’e ulaşmıştır. Bu süreçte koordinatörlüğümüze katkı sağlayan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar neticesinde idari personellerimize teşekkür belgesi takdimi gerçekleşmiştir.

03.06.2024 tarihinde Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin BULUNUZ, koordinatörlük personeli Uzm. Nilüfer ÖZEN geçekleştirdiği ziyarette, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten ALAKOÇ, Merkezi Otomasyon Birimi Şube Müdürü Ziya UYGUN ve Merkezi Otomasyon Biriminde idari kadroda görev yapan personellerimiz ile bir araya geldi. Yıl içinde ders koordinatörlerinin yetkilendirilmesi, Bilgi Paketi & Ders Kataloğundaki derslerin eklenmesi ya da çıkarılması, teknik aksaklıklarla ilgili yaşanan sorunların giderilmesi, öğrencilerden bilgi almak amaçlı koordinatörlüğümüze gelen mesajların yönlendirilmesi konularında katkı sağlayan idari personelimize Bologna Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Nermin BULUNUZ tarafından koordinatörlük adına teşekkür belgesi takdim edildi.

Kurumumuz Bologna sürecine katkı sağlayan idari kadroda görev yapan personellerimizle ile karşılıklı iyi dileklerde bulunuldu.

Haber Tarihi : [03-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [554]