Bologna Sürecinde Son Durum ve Detaylı Nihai Raporların Değerlendirilmesi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin BULUNUZ başkanlığında 08.05.2024 tarihinde Bologna sürecindeki son durumun görüşüldüğü bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Sezgin KAYA, Fen Bilimleri Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sevda TELLİ ÇETİN, Spor Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramiz ARABACI, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezin TÜRK KAYA, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten ALAKOÇ, Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Öğr. Gör. Ayşenur UZUN ve Bologna Koordinatörlüğü personeli Uzm. Nilüfer ÖZEN katılım sağladılar.

Toplantıda,  2023-2024 Eğitim Öğretim yılında birimlerin otomasyon sistemindeki Bologna verilerinde eksiklik bulunan derslerin Bologna veri girişlerinin yapılması, otomasyon sisteminde yaşanan teknik aksaklıklar, eksikler listesinin detaylı nihai raporu hakkında görüşüldü. Sorunların en kısa sürede çözülmesi ile ilgili adımlar atıldı. Güncel Bologna doluluk oranı katılımcılar ile paylaşıldı. Karşılıklı iyi dilekler ile toplantı son buldu.

Haber Tarihi : [09-May-2024]

Haber Görüntüleme : [572]