Akademik Genel Kurul Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurulu 25.12.2019 tarihinde Fakültemiz Prof.Dr. M. Rifat Okuyan Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Saim KLAVUZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Dekan Prof.Dr. İlhan TURGUT, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Anabilim/Bilim Dalı Başkanları ve Öğretim Üyeleri katıldı. Toplantıda Fakültemizin 2019 yılı faaliyetleri ile ilgili gelişmeleri Dekanımız Prof.Dr. İlhan TURGUT katılımcılara sunum yaparak bilgi verdi. Rektörümüz Prof.Dr, Ahmet Saim KLAVUZ gündemdeki konulara ilişkin akademik personele bilgilendirme yaptı, öğretim üyelerimizin görüş ve önerilerini dinledi ardından toplantı sona erdi.

Haber Tarihi : [30-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.010]