Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü tarafından gerçekleştirilen İşveren-Mezunlar Danışma Kurulu toplantısı 20 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştır.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ

İşveren-Mezunlar Danışma Kurulu Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü tarafından gerçekleştirilen İşveren-Mezunlar Danışma Kurulu toplantısı 20 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştır.

Toplantı Gündem Maddeleri:

1. Bitki Koruma Programı Lisans eğitim ve öğretiminin değerlendirilmesi,
  2. İşveren taleplerinin mesleki derslerle karşılanmasının değerlendirilmesi,
  3. İşverenlerin, Bitki Koruma Lisans programından mezun olan öğrencilerden beklentileri, çalışma şartları, kariyer olanakları, staj vd. konulardaki görüşleri,
  4. İşverenlerin sağlayabileceği burs ve kısmi zamanlı çalışma olanaklarının değerlendirilmesi,
  5. Dilek ve Öneriler.

Haber Tarihi : [17-Ara-2019]