16 Ekim Dünya Gıda Günü

​Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Türkiye Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi (TGMOB) işbirliğinde, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla `Eylemlerimiz Geleceğimizdir. Sağlıklı Beslenme İle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya' temalı panel düzenlendi.

Gıda ve Yem Kontrol Merkezi Araştırma Enstitüsünde gerçekleşen, moderatörlüğünü  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT’un yaptığı panelde Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR, FAO Türkiye Program Sorumlusu Sheikh AHADUZZAMAN, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit AYGÜL, Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Birol SAYGI ile BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ ONUR da panelist olarak katıldı.

Haber Tarihi : [04-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [913]