2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Fakültemizi ve Bölümlerini Tanımaları için Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.
 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran   Öğrencilerimizin Fakültemizi ve Bölümlerini Tanımaları için   Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran

Öğrencilerimizin Fakültemizi ve Bölümlerini Tanımaları için

Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

 

Biyosistem Mühendisliği,  Gıda Mühendisliği, Tarla Bitkileri ve Tarım Ekonomisi Bölüm öğrencilerimiz ile 10.02.2019; Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma,  Toprak Bilimi ve Bitki Besleme ve Zootekni  Bölüm öğrencilerimiz ile 14.10.2019 tarihlerinde yapılan toplantılarda öğrencilerimiz Bölüm Başkanları ve Danışman Öğretim Üyeleri ile tanışma imkânı bulmuşladır. Ayrıca Eğitim Öğretim süresince yararlanabilecekleri olanaklar, programlar hakkında bilgi verilerek Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında fikir sahibi olmaları sağlanmıştır.

Toplantı kapsamında Fakülte Öğrenci Temsilcimiz ve Fakültemiz de yer alan öğrenci topluluk başkanlarına da toplulukları ve etkinlikleri hakkında bilgi verme imkanı sağlanmıştır.    

Bursa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanımız, Genç Ziraat Mühendisleri Odası Temsilcisi ve Genç Gıda Mühendisleri Odası Başkanı da tanıtımlarını yaparak yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile bir araya gelmişlerdir.  Toplantılar öğrencilerimize yapılan ikramlar ile son bulmuştur.

 

2019 Tanıtım Toplantısı Fotoğrafları

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [1.316]