ZİRAAT BANKASI ve ZİRAAT FAKÜLTESİ EGİTİMDE İŞBİRLİĞİ: ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ EĞİTİMLERİMİZ:
 ZİRAAT BANKASI ve ZİRAAT FAKÜLTESİ EGİTİMDE İŞBİRLİĞİ:  ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ EĞİTİMLERİMİZ:

ZİRAAT BANKASI ve ZİRAAT FAKÜLTESİ EGİTİMDE İŞBİRLİĞİ:

ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ EĞİTİMLERİMİZ:

Ziraat Bankası ve Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen Ziraat Bankası Genç Çiftçi Eğitim Projesi Süt Sığırcılığı 3. Dönem ve Eğitimde İşbirliği Ek Protokolü imzalanarak 1. Dönem Koyunculuk Eğitimleri bu gün Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünde başlamıştır. Aynı zamanda Süt Sığırcılığı 2. Dönem Eğitimini başarı ile tamalayan kursiyerlere eğtiim sertifikaları dağıtılmıştır. 7 hafta sürecek olan Süt Sığırcılığı Eğitimi ve 4 Hafta sürecek olan Koyunculuk Eğitiminde tüm kursiyerlere başarılar diliyor, eğitimin kendileri ve ülkemiz hayvancılığı için yararlı olmasını temenni ediyoruz.

Haber Tarihi : [23-Tem-2019]

Haber Görüntüleme : [1.382]