Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Nuray AKBUDAK’ın görev aldığı konsorsiyum tarafından hazırlanan MEDITOMATO isimli proje Avrupa Birliği PRIMA Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Nuray AKBUDAK’ın görev aldığı konsorsiyum tarafından hazırlanan MEDITOMATO ((Bringing Innovation and Sustainability along The Whole Value Chain in The Mediterranean Tomato Industry) isimli proje Avrupa Birliği UFUK 2020-PRIMA programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Kendisini tebrik ederiz.

Haber Tarihi : [13-Şub-2019]