2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.
 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Fakültemizde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemini başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için 02.07.2024 tarihinde geniş katılımlı bir mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, Spor Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay ŞAHİN,  BUÜ Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Yasemin ÖZDEMİR, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yıldıray İSTANBULLU, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Dr. Fevzi ÇAKMAK, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Serkan DURMUŞ , akademisyenler, emekli öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gıda Mühendisliği programından mezun olan Esra Naz ÜSTÜN’ün müzik dinletisi ile devam etmiştir. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Mezunlar adına Fakülte birincisi Bitki Koruma Programından mezun olan Umut GÜNER konuşmalarını yapmışlardır. Fakülte birincisinin yaş kütüğüne plaket çakımının ardından derece alan mezunlarımızın ödüllendirilmesi ve mezunlarımıza mezuniyet anı belgeleri verilmiştir. Törenimiz mezuniyet andının okunmasından sonra mezunların havaya kep atmaları ile sona ermiştir.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder; yaşamlarında sağlık, huzur ve başarılar dileriz.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [467]