BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE BAYER CROPSCIENCE FİRMASININ TANITIM ETKİNLİĞİ

Fakültemiz ile Bitki Koruma Bölümü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Dünyada tarım ilaçları konusunda önde gelen firmalardan biri olan BAYER CROPSCINCE Firmasının katılımı ile 03.01.2023 Çarşamba günü 14.30-15.30 saatleri arasında, Ali Karabulut Amfisinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan davetli konuşmacı Bayer Türk Kimya San. Marmara Bölge Satış Müdürü Önder Karacalı sektör ve çalıştığı kurum hakkında genel bilgiler sunarken, öğrencilere Fakülte ve bölüm eğitiminin önemi, girişimcilik ve stajın Mesleki eğitim alanındaki önemi konusunda da önerilerde bulundu. Ayrıca Seminerde dijital tarım, bununla ilgili aplikasyonlar ve yapılan uygulamalarla ilgili video gösterimleri de yapıldı.

Haber Tarihi : [06-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [995]