MEZUNİYET TÖREN DUYURUSU

Fakültemiz Mezuniyet Töreni

16 Haziran 2023 Cuma günü Saat 18:00’de

Üniversitemiz Atletizm Pistinde gerçekleştirilecektir.

 

Tören ile İlgili Bilgilendirme:

  Mezuniyet törenine mezun durumda olan ya da yaz okulu da dâhil olmak üzere 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sonunda mezun olabilecek durumda olan tüm öğrenciler katılım sağlayabilecektir. 

  Törenin yapılacağı yer; Görükle Kampüsü içindeki KYK yurtlarının yanındaki Atletizm Pistidir. Alana kolay ulaşılabilmesi için gerekli krokiler web sayfamızda yer almaktadır. Ayrıca Kampüs içinde yönlendirme tabelaları da bulunmaktadır.

  Misafirler için sadece tribünlerde yer ayrılmıştır. Tribün önünde bulunan sandalyeler; protokol ve Fakültemiz öğretim üyeleri içindir. Tören için kurulan standın arkasında bulunan sandalyeler ise törene katılacak olan öğrencilerimiz için ayrılmıştır. Bu sandalyelerin bulunduğu alana yani sahaya misafirlerimizin girmesine izin verilmeyecektir. Bu konuda yanınızda gelen misafirlere bilgi vermenizi rica ederiz.

  Törende kullanacağınız biniş (cüppe) ve fuları depozito vermek koşuluyla ödünç alabilirsiniz. Biniş ve fularları hasarsız şekilde geri verdiğinizde depozito tarafınıza iade edilecektir. Biniş, fular ve kepleri; Fakültemiz Dekanlık Binası üst katta bulunan Toplantı Salonunda görevliden 09 – 15 Haziran günlerinde 09:00-12:00 ve 13:00-16:30 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Binişlerin iadeleri de aynı yerden 19 Haziran tarihinden itibaren alınacaktır.

  Fakültemiz töreninin yapılacağı 16.06.2023 tarihinde saat 16.00’da Atletizm Pistinde Prova yapılacaktır. Tören akışının aksamaması için Öğrencilerimizin provaya katılımı önemlidir.

 

 

                                                                                                Ziraat Fakültesi Yönetimi

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Haz-2023 13:45]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [08-Haz-2023 13:45]

Duyuru Görüntüleme : [903]