ARA SINAV MAZERET BİLGİLENDİRME

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

ARA SINAV MAZERET TALEBİ BİLGİLENDİRME

Sınavda sorun yaşamamak için duyurularda bulunan UKEY E-Sınav yardım sayfasındaki linki (https://www.uludag.edu.tr/oidb/duyuru/view?id=30300&alias=ukey-sinav-kurallari)

dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

 

Teknik Aksaklıklar : Sınav sırasında bireysel düzeyde oluşacak Teknik Aksaklıklar nedeniyle mazeret sınav hakkı TANINMAYACAKTIR. 

Öğrencilerimizin sınav öncesinde yaşanabilecek aksaklıklar nedeniyle gerekli önlemleri almalarını gerekmektedir (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablolu ve kablosuz internet alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercih edilmesi, elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.).

Sistem kaynaklı teknik aksaklık yaşayan öğrencilerin; bu durumu sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini doldurarak zogis@uludag.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir. Öğrencilerden gelen ekran görüntüleri Bilgi İşlem Daire başkanlığına iletilecek ve kontrolden sonra yönetim kurulu kararı ile teknik aksaklık için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir. 

Sağlık Sorunları:  Sağlık problemleri nedeniyle mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenciler sağlık raporları ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini en geç 12 Mayıs 2023 Cuma günü mesai bitimine (17:00) kadar  zogis@uludag.edu.tr adresine e-posta atmalıdırlar. Sağlık raporlarının Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir. (Sağlık ocağı, muayenehane, sağlık merkezi, tıp merkezi vb. etiketlerle faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının verdiği raporlar kabul edilmemektedir).

Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Not: Mazeret Sınavları 17-18 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

https://uludag.edu.tr/dosyalar/ziraat/mazeret_sinavi_talep_formu.docx

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Nis-2023 10:41]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [17-Nis-2023 10:44]

Duyuru Görüntüleme : [849]