2022-2023 AKADEMİK YILI HAZIRLIK SINIFLARI GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI VE BAHAR DÖNEMİ MODÜLLERİ

AÇIKLAMA

1. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Güz dönemi başarı ve devamsızlık durumları ile Bahar dönemi modülleri, sınıfları ve derslikleri aşağıda sunulmuştur. Ders programları web sayfamızda yayınlanmıştır. Aşağıdaki listeden hangi modülde olduğunuzu öğrendikten sonra ders programınıza bakınız. 

2. Bahar dönemi Microsoft Teams üzerinden açılacak olan bahar dönemi sınıflarına öğrenciler 03.02.2023 tarihine kadar sınıf danışmanları tarafından ekleneceklerdir. 

3. Başarı durumu, Teams sınıfını görme vb. sorunlar yaşayan öğrencilerin bir an önce Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

4. Öğrencilerimizden bahar döneminde İngilizce Hazırlık Modül 3 veya Modül 4'e devam edecek öğrencilerin yeni kitaplarını ders başlangıcına kadar temin etmeleri önemlidir. Öğrencilerimiz kitaplarını istedikleri yerden temin edebilirler. Kurumumuza en uygun fiyat teklifini veren kitabevinin online satışı https://www.duzeykitabevi.com/kategori/uludag-universitesi-ydyo-ingilizce-hazirlik adresinden yapılmaktadır. Ayrıca bu kitabevi 13 Şubat - 19 Şubat tarihleri arasında yüksekokulda da satış yapacaktır. 

1. İngilizce Birinci Öğretim Hazırlık Sınıfı Güz Dönemi Başarı Durumu ile Bahar Dönemi Modül/Sınıf Listesi

2. İngilizce İkinci Öğretim Hazırlık Sınıfı Güz Dönemi Başarı Durumu ile Bahar Dönemi Modül/Sınıf Listesi

3. Almanca Hazırlık Sınıfı Güz Dönemi Başarı Durumu ile Bahar Dönemi Modül/Sınıf Listesi

4. Fransızca Hazırlık Sınıfı Güz Dönemi Başarı Durumu ile Bahar Dönemi Modül/Sınıf Listesi

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Oca-2023 07:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Oca-2023 08:40]

Duyuru Görüntüleme : [3.736]