Etkinlik : Sosyal Sorumluluk

Etkinlik Yeri : İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ve CAHİT ZARİFOĞLU İ.Ö.O.


Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05-11-2021


Etkinlik Bitiş Tarihi : 05-11-2021

Etkinlik Başlangıç Saati : 10:00


Etkinlik Bitiş Saati : 13:00


Etkinlik Açıklama :

ÖĞRENCİLERİMİZİN İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ve CAHİT ZARİFOĞLU İ.Ö.O. ÖĞRENCİLERİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ETKİNLİKLER

 

Sosyal sorumluluk bilinci etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ’ün liderliği ile Mustafakemalpaşa MYO öğrencileri 5 Kasım 2021 tarihinde Öğr. Gör. Serkan ABİŞ öncülüğünde İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Okulunu ve ardından Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler. İlk ziyaret kapsamında, Yüksekokulun Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Okulunda özel çocuklarla birlikte sosyal etkinliklere katıldılar. İlk etapta tanışmayla başlayan etkinlikler serisinin ilk günü okulu tanıma, özel öğrencilerle tanışma ve vakit geçirmeyle tamamlandı.  İlerleyen haftalarda okulların iş birliği ile farklı etkinlikler yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Gıda Teknolojisi programı öğrencilerinin gerçekleştirdiği bir diğer sosyal sorumluluk etkinliğinde ise Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Öğrencilerine kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Üniversiteli ablalarının okuduğu kitaplarla birinci sınıfta öğrenim gören miniklere kitap okuma sevgisi ve alışkanlığının aşılanması hedeflendi. Birinci sınıf öğrencileri, üniversiteli öğrencilerin kendilerine okuduğu kitaplara büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin ilerleyen haftalarında öğrencilere kitap hediye edilerek dönem sonunda okuma yazmayı öğrenecek olan birinci sınıf öğrencilerine kitap sevgisinin ve bilincinin aşılanması etkinlik serisi kapsamında hedeflenmektedir.  Etkinlikler her hafta Cuma günleri 10:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şekilde planlanmıştır.

Etkinliğe desteklerinden ve müsaadelerinden dolayı Mustafakemalpaşa Kaymakamı Sayın Ahmet ALTINTAŞ’ a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa EFE’ ye şükranlarımızı sunarız. Etkinliğe katkılarından ve özverilerinden dolayı da İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sayın Ahmet DİRSEK’ e, Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Aydın Tahir ÇOLAK’ a ve her iki okulun değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.

 

                                     

                  

                                     

                  

 

 


Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [05-Kas-2021]

Etkinlik Görüntüleme : [862]