Gıda Teknolojisi Programı TÜBİTAK BURSA TEST VE ANALİZ LABORATUVARIna teknik gezi düzenlenmiştir.

3 Kasım 2023 tarihinde Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK koordinatörlüğünde Laboratuvar Tekniği I dersi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencilerinin laboratuvar uygulama ve çalışma olanaklarına dair bilgi ve tecrübelerinin artırılması amacıyla TÜBİTAK BURSA TEST VE ANALİZ LABORATUVARI (BUTAL)’ na teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi kapsamında BUTAL’ın organizasyon yapısı, yönetim ve işleyişi ile ilgili bilgiler tanıtım filmi izlettirilerek gösterilmiştir. BUTAL Gıda-Tarım Kimyası Laboratuvarı yerinde tanıtılıp, deneyimli personel eşliğinde öğrencilerin deney yapması sağlanmıştır. TÜBİTAK BURSA TEST VE ANALİZ LABORATUVARI (BUTAL)’ na katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [442]