Bursa Uludağ Üniversitesi
Meslek Yüksekokulları
Harmancık MYO
ENG
Harmancık
Meslek Yüksekokulu
Tanıtım
Okulumuz
Vizyon - Misyon - Temel Değerler
Politikalar
Logomuz
Harmancık Hakkında
Harmancık MYO Tanıtım Slaytı
B.U.Ü. 2024-2028 Stratejik Planı
Harmancık MYO Tanıtım Videosu
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Koordinatörlükler
İç Kontrol Sistemi
Faaliyet Raporu
2023 Yılı Faaliyet Raporu
2022 Yılı Faaliyet Raporu
2021 Yılı Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
2017 Yılı Faaliyet Raporu
2016 Yılı Faaliyet Raporu
2015 Yılı Faaliyet Raporu
Birim Komite ve Komisyonları
Harmancık MYO Birim Kalite Komisyonu
İşveren - Mezun Danışma Kurulu ve Program Komitelerimiz
Komisyonlarımız
İSG Organizasyon Şeması
Organizasyon Şeması
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Dilekçe ve Formlar
Bölümler
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Programı
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü
Mobilya ve Dekorasyon Programı
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
Tasarım Bölümü
İç Mekan Tasarımı Programı
Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı
Harmancık MYO Tanıtım Slaytı
Öğrenci
Öğrenci İşlemleri
Mezun
Mezuniyet İşlemleri
Mezun İletişim Anketi
Mezunlar Paneli
Mezun Takip Sistemi
Akreditasyon
Akreditasyon Kurulu
Aşçılık Programı Akreditasyon Komisyonu
İletişim
İletişim Bilgileri
Google Maps Yol Tarifi
İç Kontrol
İç Kontrol Sistemi nedir?
Organizasyon Şeması
Standart Personel Veri Girişi Yetki Listesi
Standart Birim Görev Tanımları
İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı Çalışma Ekibi
Anasayfaya Dön
İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:29]
İçerik Son Değişiklik Tarihi : [15-Ara-2023 06:45]
İçerik Görüntüleme : [5.976]