SENİN SEÇİMİN-SENİN GELECEĞİN

Sektör öğrenci buluşması kapsamında Huvepharma tarafından 13 Mayıs 2022 Saat: 14.00’ de  Fakültemiz Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya YEŞİLBAĞ’ ın koordinatörlüğünde “SENİN SEÇİMİN-SENİN GELECEĞİN” başlığı altında bir etkinlik düzenlenmiştir. Kanatlı ve Ruminant sektörü açısından önemli yer tutan Huvepharma’ dan Türkiye Pazarlama Müdürü Veteriner Hekim Aslıhan Cebecioğlu ve Ruminant İş Birimleri Direktörü Veteriner Hekim Ozan Bilgen’in sunum yaptığı etkinlikte, kendi kariyer deneyimleri ve mezun olduktan sonraki iş fırsatları hakkında öğrencilerle karşılıklı etkileşimde bulundular. Toplantı sırasında öğrencilerimize kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak kitaplar dağıtılmıştır.

Haber Tarihi : [16-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.240]