2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 4. Sınıf Zorunlu Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

4. SINIF ZORUNLU YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

 

COVİD-19 nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında sınırlı kalmak kaydıyla 4. Sınıf Zorunlu Yaz Stajı yapacak öğrencilerimizin bulundukları ilde, kendilerinin belirleyecekleri mesleki kurum ve kuruluşlarda, aşağıda belirtilen ve tercih ettikleri tarih aralıklarında stajlarını yapabileceklerdir.

Ayrıca her 3 staj dönemi için Fakültemiz Hayvan Hastanesinde Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı, Cerrahi Anabilim Dalı ve İç Hastalıkları Anabilim Dallarında 5’ er kişi, Fakültemiz Çiftliğinde 6 kişi, Fakültemiz Gıda İşletmelerinde ise 2 kişilik staj kontenjanı ayrılmıştır.

Aşağıda belirtilen staj evraklarının tamamlanarak ilgili birimlere gönderilmesi önemle rica olunur.

 

  1. STAJ BAŞVURU FORMU: Staj başvuru formundaki bilgiler eksiksiz doldurularak serbest kliniklerde yapılacak ise Kabul yazısı, vergi levhası, diploma fotokopisi, Kurumda yapılacak ise; kabul yazısı ile birlikte öğrenci işlerine (vetogis@uludag.edu.tr) en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar mail atmaları gerekmektedir.

STAJ BAŞVURU FORMU İNDİR

 

  1. ZORUNLU STAJ FORMU: Öğrenci kendi bilgilerini doldurup staj yapacağı yere onaylatıp, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ile birlikte en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar öğrenci işlerine mail atmaları gerekmektedir (vetogis@uludag.edu.tr). Aksi takdirde sigorta girişleri yapılamayacağından staj yapamayacaklardır.

     ZORUNLU STAJ FORMU İNDİR

 

  1. KURUM STAJ BELGESİ: Öğrenci kendi bilgilerini doldurup staj yapacağı yere teslim etmesi gerekmektedir. Staj sonunda kurum tarafından gerekli bilgiler doldurulup kapalı zarf içinde dönem başladığında öğrenci aracılığı ile öğrenci işlerine teslim edilmelidir (Fotoğraf yapıştırmak zorunludur).

      KURUM STAJ BELGESİ İNDİR

 

  1. ÖĞRENCİ STAJ İZLEME FORMU: Öğrencinin staj yaptığı yer ile ilgili belgeyi doldurup,  staj sonunda her bir nüshası kurum yetkilisine imzalatılarak dönem başladığında öğrenci işlerine teslim edilmelidir.

      ÖĞRENCİ STAJ İZLEME FORMU İNDİR

 

                STAJ SÜRELERİ:  21 Haziran - 19 Temmuz 2021 (20 iş günü)

                                             26 Temmuz - 20 Ağustos 2021 (20 iş günü)

                                             23 Ağustos - 20 Eylül 2021        (20 iş günü)

 

          NOT: 4. Sınıf Zorunlu Yaz Stajı yapan öğrencilerin Kurum Staj Belgesi ve Öğrenci Staj İzleme Formlarını  Eğitim-Öğretim başlangıcından ilk bir hafta içerisinde vetogis@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Evraklarını göndermeyen öğrencilerin STAJLARI İPTAL edilecektir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Mar-2021 08:03]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [06-May-2021 08:20]

Duyuru Görüntüleme : [7.474]