Avusturya - Innsbruck Üniversitesi Ziyareti

BUÜ Secondos Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Anastasia Şenyıldız ve Secondos program sorumlusu Öğr. Gör. Damla Eldeleklioğlu Onuk, 13-15 Kasım 2023 tarihleri arasında, programın ortağı ve finansörü olan Innsbruck Üniversitesi'ne verimli bir ziyaret gerçekleştirdi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Mathias Schennach ve program sorumlusu Maiko-Katrin Stürz ile gerçekleşen özel buluşma sırasında, mevcut Secondos programının işleyişi üzerine yoğun bir karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Ziyaretin en önemli aşamalarından biri, Innsbruck Üniversitesi'nin öğrencilere sunduğu geniş kapsamlı imkanların detaylı bir şekilde incelenmesiydi. Şenyıldız ve Eldeleklioğlu Onuk, üniversitenin öğrencilere sağladığı destek, kaynak ve fırsatlar hakkında bilgi edinerek, bu avantajları entegre etme konusunda yeni perspektifler kazandılar.

Ziyaretin bir diğer önemli hedefi, Innsbruck Üniversitesi'nde bu dönem Secondos değişim programı kapsamında eğitim alan öğrencilerle birebir görüşmeler yapmaktı. Bu buluşmalar, öğrencilerin değişim sürecini ve programın onlar üzerindeki etkilerini değerlendirmelerine olanak tanıdı. Elde edilen bu bilgiler, programın geliştirilmesi ve öğrenci deneyimlerinin daha da iyileştirilmesi adına önemli ipuçları sağladı.

Innsbruck Üniversitesi ziyareti, Secondos programının uluslararası bağlantılarını güçlendirme ve öğrencilerine daha zengin bir deneyim sunma vizyonunu destekleyen önemli bir adım oldu. Bu etkileşimler, gelecekteki değişim programlarının daha etkili ve öğrenci odaklı olmasına katkı sağlayacak değerli bir deneyim sunmuştur.

Secondos değişim pprogramı hakkında detaylı bilgi için: http://uludag.edu.tr/secondos

Haber Tarihi : [12-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [139]