DR. ADEM ALEMDAR!

Ana Bilim Dalımızın Doktora programında eğitim gören Adem Alemdar’ın “Hücre Kültürü Hatlarında Çapraz ve Mikoplazma Kontaminasyonunun Yeni Bir STR Fragman Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi” başlıklı Doktora tez savunmasını ve mezuniyetini 04.07.2024 tarihinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Araştırma Görevlisi Adem Alemdar tez çalışmasını Prof. Dr. Şehime Gülsün Temel danışmanlığında başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Translasyonel Tıp Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Şehime Gülsün Temel’e, Translasyonel Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Sağlam’a, sınav jürisinde yer alan İmmunoloji Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Ferah Budak’a, Tıbbi Genetik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şebnem Özemri Sağ’a, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nden Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Osman Uğur Sezerman’a ve Ankara Üniversitesi’nden Adli Tıp Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Naciye Lale Tufan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [04-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [96]